ikizannesi4242 Eminela 6 aylık olduk bugün 38.5 gördük ateş yarın kontrolümüz var bakalım çok sıkıntılı bir dönem
Denizanasi92 Eminela bizim her burun tıkanıklığı geniz akıntısından 2 hafta sonra diş çıkıyor. Üst dişleri ateş yapmıştı 38 e kadar yükseldi. Hatta doktor diş dedi ben inanmayıp kan verdirdim temiz çıkmıştı ve gerçekten 2 hafta sonra diş çıkardı. Sonra her burun alıntısı tıkanıklık sonrası 2-3 hafta sonra diş çıkarıyor
EzmS Eminela yanaklar kızarma oluyo kerme gbi diyorlar böyle şeyler olur mu diş cıkarken bilen var mı
gulsahh123 deniz-95 merhaba kızım 5 aylık dişi çıkmış onu ne rahatlatır bilginiz var surekli salya huzursuz eli kulağında 🙏🏽
Denizanasi92 deniz-95 hanımefendi hep böyle kesin şeyler yazdığınızı görüyorum ve hep yanlış şeyler yazıyorsunuz. Benim oğlum her diş çıkarmada geniz akıntısı burun tıkanıklığı yaşar. Doktor da tescilledi bu durumu.
deniz-95 gulsahh123 dişi sıyrılmışsa etten 1 haftaya huysuzluğu geçer. Diş kaşıyıcı fırça var onunda dişlerini kaşıyabilirsiniz. Gece uyumadan 1 paket tetagil sürebilirsiniz. Eğer çok huzursuzsa 1 çay kaşığı calpol verebilirsiniz.
Alparslan616161 gulsahh123 karanfil yağı dene çabuk patlatıyor huysuzluğunu alıyor iştahsızlığı da gidiyr
Minikk_aras gulsahh123 benim bebeğim de 3ay 20 günlük falandı alt dişleri çıktığında çok salyası akıyodu huzursuzdu doktora götürdük dişleri patlamak üzere dedi baya erken geldi yani ben emziğine su çekip dondurup veriyodm ağzına. zeytinyağına karanfil atmıştım onu sürp masaj yapıyodum elimle henüz birşey tutamıyodu çünkü bunlar bizde işe yaradı doktor da jel vermişti gece yatmadan da onu kullandık
bilgekizinannesi Denizanasi92 geniz akıntısı alt dişlerde yoktu üst dişlerde var ya çok zor oluyor oda şartları sıcaklık kıyafetleri aynı ama burnu gece hep tıkalı😔 buhar makinesi coldmix var işe yaramıyor zaten diş zorluyor bi de burun geniz tıkanıklığı iyice sık uyandırıyor umarım geçer
Denizanasi92 Yusufff-41 ilaç kullanmazsak evet. Doktorumuz ilaç kullanmayın diyor ama gece uyuyamadığımız için ilaç veriyorum
Denizanasi92 deniz-95 en doğru benim demedim, bir kaç başlıkta da böyle kesin hükümlerinizi gördüm. Ve aksini yaşadığım için düzeltmek istedim.
EceTuran Merhaba benim kizim 11 ayina girdi yeni. Alt disleri cikmaya basladi. Huysuzluk ve yemek problemi var. Ek gida kesinlikle almiyor. Mamayida 4 5 saat arayla iciyor. Ne yapmam lazim. Herseyi deniyorum. Olmuyor. 2 gundur boyle.
Eminela EceTuran beslenmede sıkıntı yok şükür sadece huzursuzluk var 38 buçuk a kadar yükselen ateş ve burun tıkanıklığı var sürekli eli ağzında aşırı salya var
Buketyaren EceTuran emzirmeyi arttırabilirsiniz karanfil zeytinyağ kürü deneyebilirsiniz ağrısı için bide iştah açan tarifler var ondan deneyin isterseniz umarım işe yarar
Denizanasi92 EceTuran emzirin yemeğe zorlamayın bu duruma alışmak en iyisi benim oğlum da bu durumda yemek yemiyor. Tetagil kullanın gece çok ağlarsa calpol verebilirsiniz demişti bizim doktorumuz
EceTuran Eminela cok sukur. Hemen gecer insallah benimki yemiyor. 4 5 sat arayla azcik mama iciyor oda fazla degil. 😢 normale doner mi acaba?