Melike9321 İyi akşamlar sevgili anneler ☺️ kızımın uyurken kulağı katlanıyor. Bayağı da dışa dönük oldu. Bandana falan takıyorum ama sıkılıp çıkarıyor hemen. Başka bir önerisi olan var mı acaba??
Kumpr Melike9321 oğlumun sürekli oluyor uyurken de şapka bandana vs takamam sürekli düzeltiyorum o yatakta yan döndükçe ben hemen ardından düzeltiyorum 🙄 kepçe kulak bantları varmış ama almadım
FatmaKrbkl Melike9321 ben medikal bantla bantlıyordum rolfix miydi neydi adı sabah da hafif ıslatıp çıkarıyordum
Denooomii Melike9321 ne çekiyorum günüm hep düzeltmekle geciyor katlanıp duruyo gece herdk duzeltyorum yoruldm çare bulamadım
alsnn Melike9321 bi fenomen de görmüştüm bantlar batmış özel kulak için oda kızı için kullanıyordu bakabilirsin canm trendyoldan
FatmaKrbkl Melike9321 denemekten zarar çıkmaz kulak kıkırdak dokusu 2 yaşa kadar şekillenir diye okudum bi yerde ne kadar doğru bilemem tabi
Melike9321 Denooomii bende malesef aynı durumdayım. Bi ara 1 ay boyunca sabah akşam neredeyse bandana takıp uyuttum . Tam düzeldi dedim sonra başa döndük yine. Artık aktif olunva bide hareket yönünden bandana da kar etmiyor . Napacağımı şaşırdım