Hilalokyc Elinde evolvia rp1 olan arkadaşlar uygun ücret karşılığında satabilir mi çok ihtiyacım var 😏
motherthea Hilalokyc satışı yasak raporlu mamaların canım yetmiyorsa yükseltin doktorunuzla konuşup sayısını
Hilalokyc motherthea görüştük fakat 12 şubata kadara yazdırmıyoruz doktor kullanımı yanlış yazmış. Elimde 1 kutu mama kaldı bazen uyguna satılıyor en azından 4 -5 kutu alsam şimdilik işimi görür
motherthea Hilalokyc bizde kullanırken zor durumda kalıyorduk bitince eczacı bize veriyordu rapor yazdırınca düşüyordu gerçi hep aynı yerden aldığımız için aile gibi olmustık hepsi yapmayabilir
Baby12345 Hilalokyc Bizede doktor evolvia mama yazmıştı raporlu fakat bebeğim hiç içmedi su an elimde baya var evolvia ama tam olarak hangisinden bilmiyorum isterseniz ücret talep etmeden gönderebilirim
Nehir68 Baby12345 evolvia rp2 mama varmı kargo karşıdan ödemeli benim ihtiyacım var elinizde varsa yardımcı olur musunuz
Hilalokyc motherthea sütüm olmadığı için verdikleri yetersiz kalıyor oğlum 5 aylık 6 kutu mama yazıyorlar yetmiyor ve reflüsü var sürekli kustugu içinde sürekli acıkıyor.
Nehir68 Baby12345 sıfır beşyüz kırkiki sekizyüz onsekiz onyedi onüç elinizde varsa bana burdan iletişime geçer. Misiniz