Yuses AliEmirmoms yemeklerine zeytinyağı koyarım, 2 gün yapmasa zeytin yağı içiririm ayrıca, 3. Gün de olmazsa zeytin yağını hafif popo kısmına sürerim. Yapar genelde, kaç gün oldu sizin
Mehtap-37 AliEmirmoms elma armut falan veriyor musunuz onlar lifli meyveler olduğu için kabızlığı önlüyor bi de ben gün kurusu kayısı yı suda bekletip suyundan veriyorum çok iyi geliyor içtiği gün hemen yapıyor kayısıyı pişirip ezip verirseniz daha etkili olur
Dmrslm Benim bebeğim de 7 aylık sık sık kabız oluyor sürekli zeytin yağı kullanıyorum uzun süre olmayınca şu zamana kadar doktoruna sorarak iki kere fitil kullanmak sorunda kaldım
Eliz13 Gün kurusu kayısı ve kuru inciri suda bekletin 1 çay kaşığı su ve 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesini pişirin kayısı ve inciri de katın 3-4 dk yeterli en son blenderdan geçirip yedirin hemen yumuşatıyor
AliEmirmoms @“Yuses” bende yemeklerine koyuyorum, elma püresi veririm. Zeytinyağı da verdim yine aynı 4 gündür falan böyle
AliEmirmoms @“Ozzyey” aslında görüyorum hep anneler veriyor avokado ama hiç demedim. Denemek kazım aslında çok sağolun 🥰❤️
AliEmirmoms @"Eliz13″çok teşekkür ederim denicem kayısı ve kuru incir bağırsakları çalıştırıyor zaten🥰
AliEmirmoms @"Mehtap-37″elma püresi sürekli veririm zaten kaç gündür verdim yine ama o da fayda etmedi dün de hem elma püresi hem de zeytinyağı verdim ama bütün gün yine yapamadı 🥺
Lalekalbur20 AliEmirmoms zeytinyağı içirmeyin sakın çok gaz yapar asitli olduğu için. Normal çiçek yağı 1çay kaşığının ucuyla verirseniz rahatlar yengem öyle yapardı. Göbek deliği çevresine kasıklarına masaj yapın su verin bol bol Muz-patates vermeyin düzelene kadar Poposuna zeytinyağı sürebilirsiniz. Bisiklet sürer gibi bacaklarını hareket ettirin
AliEmirmoms @“Eftelya111” havalar çok soğuk diye bi kaç gündür banyo yaptırmıyorum hasta olmasın diye belki de ondan rahat değil vücudu kirli diye
AliEmirmoms @“Lalekalbur20” ben muz verdim diye böyle oldu zaten vermem bidaha aman aman😂 kabız ama yine de azar azar yapıyo sadece katı olduğu için poposu da acıyo malesef eltim fitil getircek onu vercem bakalım🥰 çok sağolun