YldrmBytkn Ygmrss ornek kumaş göndermeleri çok güzel bisey gerçekten, modelleri de çok hoşuma gidiyor ıkea linanas ve normod klem arasında seçim yapacağım biraz daha normod araştırayım 🙏😊
YldrmBytkn -erCansu- çalışınca daha rahat bi şekilde almışsınızdır😊 daha önce hiç mobilya almadım ikeadan o yüzden sorayım dedim iyi oldu çalışan birinden duymak 🙏
_The_ANA_ YldrmBytkn 3 yıla yakındır kullanıyorum. Hiç esneme, yırtılma vs olmadı. Makinede yıkıyorum kolayca. Leke vs kalmıyor
mhdmraa YldrmBytkn 2 senedir kullanıyorum iskeleti cok kaliteli bir koltuk kumaşı da leke tutmuyor kılıfı çıkarılıp yıkanıyor keten kumaş bendeki
Lezginka YldrmBytkn ikea kullanıyorum ama normod daha kaliteli olabilir. İkeanın çok kaliteli olduğunu söyleyemicem
YldrmBytkn Lilibetth benimde 7 sene olucak normal bi mağazadan almıştım markasi yok döküldü dokulecekler 😂 şimdi alacağımı iyi bisey olsun istiyorum bende 👌
busrakuzeyy YldrmBytkn Normod bakıyorum bende, taşınacağım. Herkes kaliteli diyor ama deneyip göreceğiz bakalım. Tabii Ikea kesinlikle kaliteli. Annemin bütün evi Ikea’dan dizili hiçbir sıkıntı olmadı. Allah bilir kaçıncı yıla döndü o eşyalarla.
YldrmBytkn busrakuzeyy annenizin uzun zaman olduysa eski kalitesiyle almıştır şuanda da öyle midir acaba 🙊 ya da hiç değişmemişmidir kalitesi aklımda deli sorular 😂 siz normoddan ne zaman alacaksınız yakın zamanda ise beni unutmayın haber verin olumlu olumsuz 😂
busrakuzeyy YldrmBytkn Sanmıyorum bu arada bir problem olacağını. Oğluma karyola bakıyorum şuan İkea’dan mesela. 😅 Yakın zamanda alacağım gibi ama her an Normod’dan cayadabilirim. Normod biraz daha ahşap dekorasyona göre üretilmiş gibi geliyor. Benim ev modern dekore edili hiç bilmiyorum valla..🤷🏼♀️
YldrmBytkn busrakuzeyy evet bende o tarzı seviyorum baştan yapıcam oturma odamı yazın o zamana kadar bakınıyorum normod ve ıkea da var o tarzda zaten 🤩
_bahar_ YldrmBytkn Ikea genel olarak urueri sağlam değil nirmod baya sağlam görünüyor modeeri de Cok hos
_bahar_ YldrmBytkn evetdivan yatağını kullanıyorum nerdeyse hiç kullanılmadı boyaları çatlamış. Billy kitaplık oda meşhur camli olan kitaplığı raflarda eğilme oluyo. Meşhur köşe koltuğu içinde öyle diyorlar kumaşı falan esneme yapıyormuş. Plastik sandalyesini beğendim sadece 😁