Deletedmom322 Arkadaşlar benim bebeğim 2 ay 24 günlük doğduğundan beri sebamed yenidoğan bebek şampuanı kullanıyorum, yıkarken vücuduna da onu sürüyorum, birisi bebeklerin saçları ayrı vücutları ayrı Şampuan ile yıkanıyor dedi, ama ben bulamadım. Var mı öyle bişey sizler vücuduna başka bir Şampuan mı kullanıyorsunuz?
Saremm__ Deletedmom322 benim bebegim de 4 aylik oldu bende dogumdan beri onu kullaniyorum vucudununa da onu sürüyorum.
Zeysars Deletedmom322 minoris saç ve vücut şampuanı kullanıyorum vücuduna saça da kullandım. Mustela nın saç için olanı var elimde şu an onu kullanıyorum bitince minorisi kullanacağım hem saçına hem vücuduna. Yani ayrı olan da var bir olan da ama saç olanı vücuduna kullanmayın ph değeri farklı oluyor
PnrTurK Deletedmom322 saç ve vücut şampuanı yazıyor cnm ben Eyüp Sabri Tuncer alıyorum lu sıra böyle güzelini kullanmadım 11 aydır oğlumu yağlamıyorum bile pamuk gibi oluyor vallahi kokusunuda çok sevdim
Deletedmom322 Saremm__ hala yenidoğan mı kullanıyorsunuz, yoksa sadece bebek şampuanı yazanı mı. Bitmek üzere aynısımı alayım ben de yine, yenidoğan olanı
Deletedmom322 Zeysars üzerinde saç vs. Yazmıyor sadece yenidoğan Şampuanı yazıyor ben de yıkarken hem saçına hem vücuduna kullanıyordum, kullanmamalı mıyım 🤷♀️
Zeysars Deletedmom322 açıkçası yenidoğanların içeriğini bilmiyorum ne zamana kadar kullanılır fikrim yok ama mantıken ben olsam bitince saç ve vücut şampuanına geçerim. Kullanım talimatına bakın orada yazması gerekir diye düşünüyorum.
Deletedmom322 Gamzeciks sizinle aynıyız 2 ay 24 günlük 😊 tek Şampuan dimi hem saç hem vücut dediğiniz