Gamzelina Göz pınarı tıkanıklığı var bebeğinde 2 ay 10 günlük doktor masaj damla verdi başına gelip geçen var mi
cagla29930 Gamzelina bizim de vardı damla gibi bir krem verdi yarı akışkan onunla masajı yaptıktan sonra 3-4gün içinde hemencecik geçti
Erencinarinannesi Gamzelina benim bi gözü yeni geçti öbüründe halen az da olsa devam ediyor ilk fucithalmic kullandık geçmedi anne sütü sık dediler o daha beter etti sonra gentagut kullandık ikisi de geçmişti ben geçti zannedip masajı bıraktım bi gözü tekrar başladı bugün göz doktoru masaj yapmaya devam et dedi 3 ay 5 günlük
Besteee Gamzelina 2 kez damla kullandım geçmesim masaj yaptım sürekli sonra kendiliğinden geçti ama baya uzun sürdü
Aselhayal Gamzelina damla kullandım gecmedi bende üç gün boyunca günde 4 kere su kaynatp pamuk mendille temizledim ve masajı onunla yapdm. Birde yaparken dua okudum hep sadede bir fikir ama deneyin isterseniz.
Anneyim_1806 Canim kaynatilmis ilik suyla temiz bir bezle sil o gözünu . Daha 2gun once oğlumun gozu mikrop kapmis . 1 gun boyinca doktorun dediği gibi yaptim krem vermsti . Kremi kullanmama gerek bile kalmadi cok sukur
Ahanife Gamzelina masajınızı hiç ihmal etmeden yapın ve ılık çay ile her gün düzenli şekilde silin Bebeğimin de vardı 4.5 aylıkken çapaklanma gitti ama hala yaşarır Gidicez tekrardan inşallah geçmiştir tıkanıklık
Gamzelina Teşekkür ederim bayanlar inşallah yavrumun gözü geçer o bile canımı yakıyor suanda damla ve masaj yapıyorum azalma oldu çayla da destek veriyorum siliyorum
Tuna35 Gamzelina Bizde de oldu dediğin gibi ilk sağlık ocağına gittim damla verdi oradaki doktor devamlı kullandım geçmedi azalma da olmadı sonra çocuk doktorum sadece masaj önerdi tek çözümü sık sık masaj damla kullanma dedi serçe parmağımla göz pınarından aşağı doğru masaj yaptım ve bikaç gün içinde düzeldi