Hilalhergin Kızlar Doğumdan sonra bebeğim hemen almadı mememi bende aventin silikon ucuyla verdim mememi şuan 15 günlük alıştırmaya başladım 2 gündür kendi mememi veriyorum deniyorum alıyor mememi ama ağlayarak emziriyorum inliyorum, aşırı derecede acıyor uçları ne yapabilirim krem dışında ne iyi gelir? Sizlere de oldu mu böyle? Ne kadar zamanda geçti acınız?
ipek3407 Hilalhergin Herkeste oluyordur mutlaka oğlum 20 günlük hala göğüs uçlarım yara. Zeytinyağı sürebilirsin
Nereidd Hilalhergin çatlak, yara falan vardır muhtemelen lansinoh krem kullandım her emzirme sonrası, yara olmasa bile o hassasiyet bir süre devam ediyor, bir de doğru tutamayınca acıtıyorlar, doğru tuttuğundan elin olun öncelikle
asel_asya61 Hilalhergin ilk bir hafta ağlayarak emziriyordum ne denediysem işe yaramadı. Zeytinyağı sürdüm emzirmeden önce ve sonra. 2-3 gün içinde geçmeye başladı. Sabırlı olun sürekli zeytinyağı sürün geçecektir inşallah🙏🏻
Tugba36 Hilalhergin canım bebeğini emzirecegin zaman önce gogsunu sık ve gelen sütü bebeğin aldığı kısma kadar dağıtarak sür ve öyle emzir bebeğini . Kuru kuru memeyi ağzına verdiğin için tariş olup yara oluyor . Umarım en kısa zaman da geçer yaraların 😊
Cutebaby Göğüs Kalkan’ı kullan canım eğer oda fayda etmezse silverette gümüş kapaklardan al durumun varsa
Cutebaby Hilalhergin Benim göğüslerim onun sayesinde yara olmadı hiç canım kullanınca anlarsın göğsünü koruyor videosu felan vardır YouTube’un yaz ama çok etkılı gercekten
Deletedmom006 Hilalhergin bende aventin ucuyla emziriyorum 24 gunluk oldu. Hala onla emziriyorum. Devam etsene agri varsa yavas yavas alistir bi anda yuklenme
ebrupoyraz Hilalhergin huzurumun dediği gümüş kapaklardan bende kullanıyorum ben 10 gğnlüktü aldım 55 günlüğüz çıkarmıyorum çok aşırı rahat benim yara göğsümü 1 günde iyileştirdi
Ogulveannesi Hilalhergin ayva çekirdeklerini 1gün suda bekletip sürmüştüm iyi gelmişti zaten jel gibi oluyor acısını almıştı
Ayazzz 13günlük bebeğim aynı sorundan bizde de var göğüs ucuyla emziriyorum ve gögsüm cok acıyor nerdeyse emziresim gelmiyor canım cok yanıyor lansinoh kremde sürüyorum ama fayda etmedi bende göğüs kalkanı iyi geliyor diyorlar ama ne gibi tam fayda ediyor anlamadım