Msl_bade28 efeninannesi4207 kaç aylık bebeğin nerde oturuyorsun bende bebeğim için verdiler bebelac ama açtım denedik hiç kullanmadı yakınsanız verebilrim
kolonyalimendil efeninannesi4207 biz kullandık bebeğim ağlaya ağlaya içti ikinci içmesinden sonra🥲 uzun süre tok tutmuyor ama gaz ve kaka da sorunsuz du
Alya-Sena efeninannesi4207 ben ilk kizima kullanmistim 2 3 kutu filan uzun sure tok tutmuyodu ozamnlar fiyati uygundu tabi de gecen bimde gordum 88 bucuk olmus bence onun yerine bebelac alin kullanin 1 kutu arada 10 11 lira fark var sadece
efeninannesi4207 Msl_bade28 yok öyle değil başka mama kullanıyoruz da raporlu raporuna daha var bir kereligine ondan alacaktık çünkü maması 520 TL olmuş alamayiz
Msl_bade28 efeninannesi4207 Fiyatları bilmiyorum ama bebeğimde alerji çıktığı için ek gıdayı kestik ve mama verdiler asla biberon falan kullanmağı için açtım ve o şekilde duruyor
Ikizannesi06 efeninannesi4207 uzun süre tok tutmuyor şöyle düşünün makarna yiyio doydum sanarız ama 1-2 saat sonra tekrar acıkırız ya onun gibi🤦🏻♀️ gereksiz kilo aldırıyor şişiriyor içindeki vitaminler falan yeterli değil