14senam_06 1ay 25 günlük bebeğim var 4gün öncesi ne kadar gündüz leri de uyuyordu. 4gündür neden se Uyumaz oldu 1saat anca 1kere uyur oldu sonra uyumuyor. sizin de başınızdan geçtim i bana önerisi olabilecek anneler var mı?
Miranmzgn 14senam_06 bizde 10 güne 2 aylık olcaz. Gündüz uykuları ancak 30 dk sürüyor uyumuyor. O uyudugu sürede anca kucakta oluyor yatağına bırakınca 5-10 dk sonra uyanıyor
14senam_06 Miranmzgn benim kide beşikte kucakta ayakta salla ağlıyor gözlerinde uyku olduğu halde yarın doktora gidicem neden böyle oluyor diye beşikte uyursa 10dk anca anlamadım gitti hiç böyle olmaz dı
Nslhn53 Daha dünyaya uyum sağlama mücadelesinde gaz sıkınstısı vardır iki üç aydan sonra bir şeyler rayına girmeye başlar
Nslhn53 Benimkiler birde ikiz valla yaşadığımı unutuyorum bazen ser sefil oluyoruz 🤦♀️🙂Geçicek sonuçta zaman su gibi akıyor öyle avutuyorum kendimi 🤷♀️
Nslhn53 Zeynep2304 yok yha 😂 annemlerde kalıyorum biri sürekli ağlıyor diğerini uyandırıyor seyreyle gümbürtüyü uyku uyumayınca sütümde gidiyor mecburum tek baksam zaten bakirköylük olurum 🤦♀️Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Çocuk bitmeyen bir okul
Zeynep2304 Nslhn53 aynen ya ne zormuş benimkide hasta grip şuan dizimde Sallıyorum uykusu var uyuyamıyor