Dream64 merhaba öncelikle 27 yıllık hayatımda doğma buyume İzmit’te yaşadım ve bilmediğim yeri yoktur. Öncelikle bir sanayi şehri olduğunu göz önünde bulundurmaniz gerekir bu yüzden çok göç alıp veren bir şehir ve tabiki insan kültür karışıklığı var. Ben izmit merkezde yaşıyorum ve semtin en güzel yerlerinde hep Romanlar oturur burada😂 ama ben öyle bir zararlarini hiç görmedim onlara bulasmadigin sürece zaten kendi kendilerine hayatlarindalardir. Oturacaginiz semtle de alakalı ama Artık evlerin çoğu yeni yapı ve site içerisinde olduğu içinde korkacaginiz bir durum yaşayacağınızi hiç sanmiyorum . Ben kızımı alıp akşam 9 da bile cikabiliyorum korkmadan,
Çocuk açısından pek çok oyunparklari oyun atölyeleri var bende kızımı götürüyorum size yardımcı olurum bu konuda, gezecek yerlerde yeteri kadar var yazın genelde herkes sahilde , veya dogayla iç içe yuvacık sapanca daki göl orman mekanlarında olur Google a yuvacık sapanca kirkpinar vs yazıp mekanlara bakın eminim çok begenirsiniz kışın kartepeye gidip kar tatili veya günü birlik kar keyfi yapabilirsiniz yani sosyallesecek çok yer var