Bebegim 1 ay 26 günlük, 3150 gram olarak doğdu. Üç dört hafta sonra akşamları kendini memeden atmaya başlamıştı. Gazdan diye düşündüm. 1. Ay kilosu 3800 geldi ilk doktor ara ara mama takviyesi yapabilirsin dedi . Mama verdikçe gaz sorunu arttığından bir süre vermedim … Zaten sütün fışkırıyor, bütün üstün ıslanıyor ne gerek var mamaya denilip durduğu için de devam etmedim.. 40.gununde 4000 gram ,50.gununde 4175 gramdi. Diger doktor da sütün geliyor,mama verme genetiktir dedi.
Ama sanki akşamları sütüm çok azalıyor gibi oluyor,mama verdiğim zaman uyuyor yoksa sabahlara kadar devam ediyor ağlaması.. Artık akşamları 2 defa mama veriyorum ,uyaniksa sürekli emziriyorum da mamadan önce ve sonra.
3L su içiyorum,sürekli sıvı şeyler tüketiyorum, bitki çayı vb. Sabah süt taşıyor ama akşam damla damla geliyor.
Hala aşırı istahsizligim var ,günde bir öğünü zor yiyorum.. Yemek yemek sütün kalitesi ile doğrudan etkili midir? Vitaminleri bırakmıştım geri kullanmaya başladım, onların bu duruma bir faydası olur mu?