Araslarcaaa Merhaba güzel anneler benim biz 6 ay 22 günlüğüz karın üstünde durmayı hiç sevmiyoruz bu yüzden sanırım erken emekleyemeceğiz yada emeklemeden yürüyeceğiz diye düşünüyorum. Sizde durumlar nedir
Kadifemsii Araslarcaaa büyüğüm 6 aylıkken emekliyordu küçüğüm 6 7 aylıkken sürünüyordu şimdi 10 aylık 1 aydır emekliyor
Btlaras2 Araslarcaaa 6 aylıkken başladı şuan 8.5 aylık bir aya kalmaz yürür diye düşünüyoruz her yere tutunup kalkıyor ellerini bırakıp durmak istiyor ama her bebiş kendine özel kimin erken kimi geç yapıyor mesela bizim de henüz dişimiz yok çıkamadı bir türlü
Cennetagaci Araslarcaaa 10 aylıktı emeklediğinde her çocuk farklıdır kimisi emeklemeden yürür hiç acele etme güzel anne ☺️
Pnaar34 Araslarcaaa 6 aylik sürünmeye basladı 7 aylık emekledi 8.ayinda biyerlerden tutunarak kalkmaya basladı 9 ayinda tutunup yürümeye basladı Oturmuyordu endiseleniyordum neden oturmuyor diye suan 9ay 15 gunluk 1 haftadir da oturuyor siralamasi degisik oglumun😂
Deletedmom_54 Araslarcaaa benim kızımda hiç sevmiyordu o duruşu 10. Ay 1 haftalıkken emeklemeye başladı
Sibel3455 Araslarcaaa 10 aylık oldu emeklemeye başladı 1gün sonra tutunup kalkmaya başladı, canım stres yapma hepsi Bi anda oluyor zaten 11 aylık olacağız 4 dönüyor peşimde 🤣🤣
Melikezeynepela Araslarcaaa sakın böyle düşünme bende öyle düşünüyordum kızım bu gün 9 aylık oldu ve bir haftadır imekliyor.