Feyekum Ne yapacam bilmiyorum oyun kuruyor 10 dk geçmeden sıkıldım sayi sayalım diyorum sıkıldım çok dinlendiriyor bi telefon tv olsun akşama kadar izler
3yasakadarsifirekran Feyekum En başında Tv telefon izlediği için dikkat dağınıklığı olmuş tekrar dikkatini toplamanız zor olacak ama imkansız değilin tv telefon tamamen hayatınızdan çıkarın bir süre sonra sıkıldığından oyun oynamaya oyuncaklarını keşfetmeye başlayacak
Feyekum 3yasakadarsifirekran çok izlettirmiyorum.aslinda aklı gelince güzel.oynuyor ama.bir süre sonra heryeri dağıtma peşinde ne yapsam.pesunde
3yasakadarsifirekran Feyekum Zaten o yaşta bir çocuk max 15 dk dikkatini verebilir. Trendyolda Adeda’nın dikkat güçlendirme seti var ondan alabilirsiniz .
Feyekum 3yasakadarsifirekran var var alıyorum bir tane var 2 3 yaşı çıkardığım da yapıyor hiç yanlış yapmıyor isinlerini de söylüyor davranışları bide birilerini görsün cocuk ne yapacani şaşırıyor çok acayip şımarık hareketleri var mesala bugün kaynanamlarda kova yatağı çarşafın neyim yere indirdi
Feyekum minikprensess0504 yok gitmiyor aslında vermiştim geri aldım.devlete sevmedim.cocigun psikolojisi boğulmaktansa dedim.4 yasinda vereyim dedim.