MinikMucizem26 SMA COMFORT ve OPTİPRO arasında ki fark nedir acaba ona göre 2 numara alacağım hiç kullanmadım
Zlm MinikMucizem26 comfort gazlı bebekler için optipro öyle sorunları olmayan bebekler için haliyle optipronun içeriğinde biraz fazla şeyler var ben karsilastirmistim
ikizannesi000 MinikMucizem26 ikizlerime Sma 2 kullanıyorum optıpro kullanıyorum gayet güzel tasfiye ederim confort daha gazlı bebekler için diye biliyorum
menek16 MinikMucizem26 Optipro hem anne sütü hem mama alan bebeklet için Comfort sadece mama ile beslenen bebekler için nestleyi arayıp sormuştum
[silindi] Optipronun içerisinde biraz daha bağırsak düzenleyici var, bildiğin kadarıyla comfortta daha gazlı bebekler için veriliyormuş. Ben her ikisini de kullanıyorum bir ondan bir ondan alıyorum, üzerine Philips avent’in anti kolik biberonunu kullanıyorum.
MinikMucizem26 [silindi] anladım canım ben bebeğim doğduğundan beri evolvia kullanıyorum 2 ye geçtik yeni o yüzden sma almayı düşünüyorum ama arasındaki farkı bilememiştim
[silindi] MinikMucizem26 Biz şu an henüz 1′deyiz ama bi problem yaşamadık tavsiye ederim tabi çocuktan çocuğa deneyimler değişir
MinikMucizem26 ikizannesi000 iyi oldu bilmiyodum gerçekten ilk alıp denemek istiyorum kararsız kalmıştım ikisi arasındaki farkı bilmediğim için sağolun 🙏🏻
MinikMucizem26 menek16 benim bebeğim doğduğundan beri sadece mama ile besleniyor yani comfort olan mı almalıyım 2 de de
[silindi] Benim bebeğim anne sütünü kesti ama biz optiproya devam ediyoruz. Açıkçası gaz problemi konusunda tek sorun mamada değil aynı zamanda biberonda. Ben Philips avent’in anti kolik biberonunu kullanıyorum hava kabarcığı yapma oranı minimuma düşüyor
MinikMucizem26 [silindi] anladım canım bende lansinoh gaz önleyici biberonu kullanıyorum memnunum ama bu mamaların farkını bilememiştim
menek16 MinikMucizem26 nestlenin dedigi bilgiye göre evet isterseniz yarın sizde bi arayıp sorun müşteri hizmetlerini aklınızda soru işareti kalmaz en azından🌸