Nusya327 Kızlae bebişime yoğurt vericem . Köy sütü alıcam ama mayam yok nasıl olucak bu ? Hazır yoğurt maya istemiyorum
Dolores Nusya327 komşularınızdan isteyebilir misiniz. Komşu yoksa da marketlerde yoğurt mayası satılıyor onlarla da olur
NoThing2Lose Nusya327 hazır sade activa ile mayalayin hem probiyotikli hem normal yoğurt gibi eksimiyor e bebekte de var probiyotikli maya
oglumubeklerken Nusya327 şu an fotoğraf atmak için müsait değilim ama normal marketlerde satılan activia probiyotik yogurtlardan bahsediyorum ambalajı yesil hani reklamlarda falan goruyorsunuzdur TV de
Dolores Nusya327 markette satılan tek tek activialar var ya onları kastediyorlar. Onlardan kullanabilirsiniz. Size tavsiyem tek sefere mahsus maya alın kullanın sonra da sürekli yoğurttan devam edersiniz :)
Nusya327 Dolores öyle yapıcam şimdi e bebekten aldım bi maya probiyotik maya sonra kendi yogurdumla yapıcam
NoThing2Lose Nusya327 ben sadece activa dan mayaladim ama dediğim mayanın yorumları iyiydi ebebeğe gidince bende bakacagim
NoThing2Lose Smnrsmnr ben mayaliyorum tadı normal yoğurda göre daha yumuşak ve zamanla ekşimiyor severek yiyor bebegim