Emreninannesi- Anneler oğlum 11 ay 4 günlük kilosu 9 doktor zayıf dedi ortalama ne kadar olmalı ki sizin bebişler kaç kilo (kıyas değil ilk bebeğim bilmediğimden soruyorum ) canım biraz sıkıldı aslında çok güzel yiyor ama kilo almıyor çok hareketli 🥹
ezgicomert Emreninannesi- 24 aylık olmak üzere olan oğlumun 11buçuk kilo olması🤦🏻♀️ 11 aylıkkende 8600 grammış🤷🏻♀️
Dlrblt Emreninannesi- benimde 11 aylık ,8 buçuk kilo doktor sınırda kilosu dedi..dediğiniz gibi çok hareketli kayınvalidem eşimin bebekligine benzetti oda böyleymiş almazmis kilo bende artık stres yapmaktan vazgectim😅
Aselzumra23 Emreninannesi- önemli olan doğum kilosu yaşında 3 e katlanması lazım bence zaten bu aylarda hareketli oluyorlar diş vs iştahsızlıkda oluyor çok almıyorlar
Fusunf Emreninannesi- benim ki 1 yaşına girecek 9 kilo 😀 hiç takılmıyorum yanı cunku bende eşimde zayıfız şimdi zayıf anne babadan kilolu bebek beklenmiyor genetik olarak 😀 ee bide hareketliler sağlıklı olsun yeterli doktorlarda ne istiyor anlamadım🤷♀️
Emreninannesi- Fusunf bende anlamadım yemiyo mu dedi gayette iyi yiyor ama çok hareketli dedi sınırda dedi
Dlrblt Emreninannesi- haklisiniz can skici bı durum oluyo ama inannin almasa almiyo çünkü aynı durumu yaşadım nerdeyse 4 aydır aynı kiloda bizimkide
2prnses1prens Emreninannesi- büyük kızım 11 aylıkken 7600 müşdü şimdi oğlum5 aylık olacak 8 kilo her bebek farklı oluyor ve aman diyim kendinizi üzmeyin strese girmeyin ☺️ ben yaptm siz yapmayn çocuğunuzda çok etkileniyor. Her şekilde büyüyolar ve akranlarını yakalıyolar ☺️☺️
Emreninannesi- 2prnses1prens öyledir mutlaka ama baya küçük kaldı insanlar söyleyince daha çok üzülüyorum 🥹
Sontvbukucu Emreninannesi- 1 yasinda dogum kilosunun 3 kati olmasi beklenir. Olduysa veya yaklastiysa gayet iyi
Sontvbukucu Emreninannesi- normalde zayif degil ama dogum kilosuna göre zayif bulmus olabilir. Yoksa 9 kilo 11 aylik bebek için normal.