Siracmoms1 Kızlar bebişleri nerede uyutyrsnz benim oğlum en başından beri beşikte uyumuyır pusette uyumayı seviyordu şimdi reflü yatagında yatıyor ama ortamıza alıyorz yatak yüksekte kalıyor diyr sizce yanlış mı yapıyorum
Moana Siracmoms1 bence aynı yatakta yatırmak yanlış. Hem bebeğe uyurken zarar verebilirsiniz hem daha sonra ayırmadı zor olur. Kardeşim 10 yaşında hala annemle babamın ortasında yatmak ister ara ara da yatıyor
Mylittlepearl Siracmoms1 ben 4 ay bu sekilde aramızda yatırdım. Dediğiniz gibi yatak yuksekte kaldığı için zarar verme durumunuz olmuyor. Kalkıp bakma derdi de yok ben cok rahat ettim. Ama çok alışınca alıp yanındaki yatağa koymak bile zor geldi bana onu söyleyim 😁
Siracmoms1 Mylittlepearl ya bana şimdiden o kadar zor ki yanımdan ayırmak istemiyorum geceleri birde aşırı hırıltılı yatıyor o yüzden yanımda olunca kontrol etmem daha kolayıma geliyo
Mylittlepearl Siracmoms1 ilk gün beşiğinde yatırdım. Hiç uyuyamadım ya sesini duyamazsam filan diye. Sonra hep aramızda yattı. Eliyle parmağımı tutar öyle uyurduk hep. Benimkide o dönemler çok hırıltılıydı sürekli gözümü açar kontrol eder uyurdum valla ben çok rahat ettim. 3 aydan sonra kendini kaydırmaya başlıyor zaten bi yerden sonra mecbur yatağına geçirmek zorunda kalıyor insan.