0000Bahar  kızlar bebişimin tırnağı batı sanırım böyle olup da düzelen var mı
MeetJoeBlack 0000Bahar kaç aylık acaba ? Bizim de yaklaşık 4 aylıkken böyle olmuştu. Doktoruyla görüşüp baticon ve krem alıp sürmüştük , düzeldi çok şükür. Bir de uzun bir süre tırnağını hiç kesmemiştim sonrasında da düz kesmeye dikkat ediyorum hala.
bsrates07 0000Bahar ahh kuzum yaa bizimde daha yeni geçti doktor fito krem verdi onu sürdüm bol bol ayağını havalandırın. Sıkı çorap ve patikli donları bol alın ayağını sıkmasın ayakkabı vs giyiyorsa giydirmeyin
0000Bahar MeetJoeBlack bize de doktor furacin krem verdi kullandım biraz iyi geldi gece yine fark ettim kızarmış tekrar sürdüm ama içim rahat etmedi doktora yazdım buraya da yazayım dedim daha yeni 3 aylık oldu
birmelekannesi__ Ah kuzum kıyamam. Benim bebeğimde değil de kendimde oldu bir kaç gün önce ameliyat oldum çok zordu. Bence doktora götürün ben gitmedim ve ilerledi
0000Bahar birmelekannesi__ çok geçmiş olsun doktora söylemiştim daha önce krem vermişti ama yine yazdım bakalım sonuca göre tekrar götürürüm kötü bi durum tabi büyük insanlar dayanamıyor benimde içim gidiyor
0000Bahar bsrates07 tek corap giydiriyorum oda bol zaten bizimki ayakta durmak cok istiyor büyük ihtimal de üstüne bastığı için oluyor