Busra2089 Ya arkadaşlar sizde de bu reklamlar çok çıkıyor mu?? Gerçekten artık şu uygulamaya girmek istemiyorum ne bu reklam reklam reklam midem bulandı ya… Silifem uygulamayı az kaldı yani.
Gokceninannesi35 Busra2089 ben de bıktım vallahi. Geçen biri post açmıştı gene oraya da yazdım. Ben de girmek istemiyorum reklamlardan dolayı
Balkupum2505 Busra2089 yeminle banada gına geldi birde atlayamiyosun mal gibi bekletiyo kapatip cikiyorum bende
Kubrasolmmaz Busra2089 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌸
Busra2089 Kubrasolmmaz Bizler rahat rahat bu uygulamaya girip takılacakken 10 dk da bir reklam atlamaya mı uğrasalım???
Feda Busra2089 al benden de o kadar. Tam bebeği uyutup sakin sakin bakınayım diyorum son ses reklam çıkıyor 😠
Kubrasolmmaz Busra2089 reklamları Google otomatik sürelerle beklirlemektedir annemiz bizlerin belirlediği kurallar değildir 🌸
Busra2089 Birdunyabircennetannesi Mesele gerçekten bu değil bu yaptığınızı biliyorum zaten mesele eskiden bu uygulamaya girdiğimde 1 kez reklamla karşılaşırken şimdi neden 10 kez reklam kapatıyorum ben mesele bu
Busra2089 kamyon_leo Evet para az geldi herhalde bu kadar reklamı arttırdıklarına göre.. 10 dkda bir reklamı bile normal karşılıyorlar.. Çok garip gerçekten…
Deletedmom_62 Busra2089 yemek sepeti reklamından artik nefret ettim. Tıklıyorum çarpiya ama çıkış yapmıyor belki 10 kez üst üste yemek sepeti çıkıyor.