MervEgehan Kızlar merhaba. 10 günlük bebeğim var. Emerken ilk 2 3 dakika ağzına alıp emip bırakıyor. Bu yüzden de göğüs uçlarım yara oldu. Şuan emzirirken çok canım yanıyor. Dayanıp emzirmeye çalışıyorum ama bazen dayanılmaz oluyor. O zaman da sütümü sağıp biberonla veriyorum. Bu yaralar nasıl geçicek lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?
sevimli61 MervEgehan ben her türlü şeyi denedim ama Madecassol ve anestol ile geçti Onlardan günde üç kez sürüyordum Ama dikkat edin sütünüzü sağmadan emzirmeden önce sabunlu su ile yıkamanız gerekli
Palestinianbride MervEgehan garmastan pomad gerçekten çok kişinin memnun olduğu bir krem ayrıca bebeğin memenin tamamını ağzına aldığından emin olun sadece göğüa ucunun değil
Mom9 MervEgehan emzirme pozisyonunuzu değiştirin yanlış emzirmeden dolayı yara olur.internetten pozisyonlara bakın ve deneyin. Emzirme bitince sütünüzü sürün uçlarınıza ve hava alsın hemen kapamayın.
Mommy_ sevimli61 Paraya kıyarım derseniz Stanley alın derim. Ömürlük ürün eşimle bende birkaç boyu var kullanıyoruz, çok memnunuz.
sevimli61 Palestinianbride evet lokal anestezik meme ucundada kullanılıyor eşim genel cerrahide doktor hocasının tavsiyesiyle kullandım ☺️ Memem yarısı yara idi madecassolle ağrısını bu azalttı ve geçirdi
MaselS Ben bol bol kendi sütümü sürdüm ve geçti kızımda sarılık olduğu için 10 gün sağdıgımdan dahada çok yara oldu en iyi kendi sütüm oldu