NurR Bu ara oğlum çok sık pişik oluyor pamuk kullanıyorum ve bezini çok sık değiştiriyorum yediklerinden olabilir mi? Birde hemen rahatlatan Bi krem önerir misiniz?
Palestinianbride NurR ıslak mendil kullanmıyorsanız altını açıp havalandırıyorsanız yediklerinden olabilir molfix soft pure bebek bezi içeriği en temiz bebek bezlerinden BEKLAZON POMAD şiddetke tavsiye ederim
Mom084 NurR kesinlikle saf zeytinyağı derim 😟😍 dişten dolayı pişik olduk ne markalar denedim çişini yaptığı an ağlıyordu sadece 2 gün saf zeytinyağı sürdüm anında kesildi
AselG NurR sudocrem bende Burda post açtım valla sırna aldım iki güne toparladı su toplamıştı artık sen düşün 👍🏻
Umutalha NurR canim benim oglumunda poposu cok pisik oluyo bepanthol baby krem kullaniyorum cok memnunum
Ayseguler NurR hametan saglikocaklarida yaziyor benimkide ek gidaya gecti pisik oldu hemen ondan surdum gecirdi
nesli_han12a NurR hametan kremde etkili hemen geçiriyor . Ama sürekli pişik oluyorsa farklı bişeyden dolayı olabilir doktora görünmenizde fayda var
Zeynp NurR bünchen uni baby kullanıyorum sudokrem de denedim bize fayda etmedi. Uni baby hemen geçirdi kızarıklığı
BebekEfe NurR bepanthol baby kullanıyorum hiç pişik olmuyor , günde 2-3 defa sürüyorum, bazen hafıf kızarıyor suruyorum hemen geciyor, biz çok memnunuz ,deneyebilirsiniz
sabirsizbebek15 NurR hamazinc krem kullanıyorum pişik olunca pişik yokken de desitin krem bir kere sürmeyince pişik oluyor