Deletedmom_110 3yasakadarsifirekran montessoriii markası güzel arkadaşım kullanıyor 600 civarında almıstııı
Deletedmom_109 3yasakadarsifirekran alayım mı almayayım mı derken 3 yaşına gelen oğlum 🥹 ben 1.5 yaşından sonra sandalyeyi ters çevirip bir nevi öğrenme kulesi olarak kullandım 😁 asla aynı şey değil tabii işimizi gördü onun dışında küçük taburesiyle de çoğu işimizi hallettik
Helpmee 3yasakadarsifirekran aynen öyle gerçekten bir post açtım 2 saat olmuş kimseden ses seda yok Ama kaynana ve eş postları yıkılıyor
3yasakadarsifirekran Deletedmom_109 Her yerde görüyorum bende heves ettim😀Ananesi 600 tl verdi almam içinde kararsız kaldım çok model var hangisi daha tehlikesiz bilmiyorum
Deletedmom_109 3yasakadarsifirekran bebeğiniz kaç aylık ona göre bakın zaten hemen hepsi birbirine benziyor. Arkadan destekli çocuğun gireceği bölümü var zaten. Artık Her şey pahalı olduğu için fiyata yorum yapmayacağım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom_110 3yasakadarsifirekran var evet devrilme riskine karşı sağlam olanı alın özellikle ona dikkat edin yorumlara vs bakın
3yasakadarsifirekran Deletedmom_109 1600 tlye bile var resmen şaka gibi. 13 buçuk aylık mutfakta bana asla huzur vermiyor tezgaha bakmak istiyor bu yüzden aslında istiyorum.
Deletedmom_109 3yasakadarsifirekran sadece tezgaha bakması için o kadar para verilmemeli 🤷🏻♀️ tabii sağlam olsun devrilmesin ama 1600 de çok yahu🤷🏻♀️🤷🏻♀️
3yasakadarsifirekran Deletedmom_109 1600 lira bende veremem param olsa da vermem hatta😀 400-500 bandında bir şey bakıyorum