Naz016 Arkadaşlar Bursa’da devlet Hastanesi’nde memnun kaldığınız bir çocuk doktoru var mı? Özele yetişemiyor insan maddiyat olarak. Devamlı goturebilecegim bir çocuk doktoru olsun istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 🙏🏻🥺
Storymoon Naz016 şevket yılmazda var münevver uluba kadın doktor sevmem ama bu baya iyi bide muhammet diye bi doktor var soyadını unuttum oda iyi doktor bide dört çelikteki bütün erkek doktorlar iyi
Ebruadiguzel Naz016 bizim medicabilde gittiğimiz doktorumuz sehir hastanesine geçti gayet ilgili deneyimli bir doktor dörtćelikte de uzun yıllar çalışmış adı Hasan Kocaefe
Zehraa1 Şehir hastanesinde eylem şen gerçekten çok ilgili bi doktor özel hastaneler halt etsin bütün özel hastanelere götürdüm hiç biri ilgili gelmedi para için tahlil üstüne tahlil istediler bu doktor tahlil bile istemiyo gerekmedigi sürece
Naz016 Zehraa1 Hasan Kocaefeye götürdüm Güler yüzlü ve ilgili gibiydi. ama pek dinlemiyor gibi geldi pek soru soramadım. Memnun kalmazsam sizin dediğinize de goturucem bakalım
seftaliyanak Şehir hastanesinde Burcu menekşe var oğlumu ona götürüyorduk memnunduk çok tatlı bir doktor şimdi kızım için randevu alacağım