Susllu1921 Türkiye aile destek başvuru formunda kabul edildi ibaresi vardı şimdi ise yardım durumunda devam ediyor yazıyor.sosyal yardım çıkmış mıdır
Alparslan_bebis Susllu1921 ilk sayfada kabul edildi diyorsa detayında devam ediyor demesi yardımın devam ediyor anlamında şubatın ilk haftası alırsınız bir kaç gün önceden ne kadar yattığını görürsünüz çekme tarihini de yazıyorlar 😊
Uras21 Susllu1921 bnmde öyle oldu 4üncü başvurumda kabul edildi ama bnde şöyle bşy var ben aralık 22de de başvurmuştum Snra 8 ocakta şimdi ikisine de kabıl edildi diyor oysa ki aralıkta ki başvurum reddedildiği için ocakta tekrar başvurmuştum
Alya-Sena Susllu1921 cikmis sosyal yardm sorgulamaya bakincada devam ediyor yazar ben de de oyle yaziyor subatn 6 7 si gibi yatiyor.
Susllu1921 Alparslan_bebis yalnız kabul edildş ibaresi artık yazmıyor sadece devam ediyor diye yazıyor
Sanemim Alparslan_bebis canım ben başvurulu 1 ay oldu tam süreç devam ediyor yazıyor aceba ne zman açıklanır ki
Alparslan_bebis Susllu1921 sosyal yardım da ilk sayfada kabul edildi yazıyorsa değişmez Instagramdan fotoğraf atabilirsiniz ekranı @gokhaanyagmur hesabım karikatür var profilde beyaz 😊
Zelalyng Susllu1921 sosyal yardım başvuru yaptım 3 ay önce süreç devam ediyor yazıyor dediğiniz yere girdiğimde sosyal yardım bilgisi bulunamamktadır yazıyor
Sanemim elagozlu35 yok canım sigortalı işte çalışmıyor kendim yaptım başvuruyu.Esiniz sigortalı değilse sizde ev hanımıysanız çıkar büyük ihtimalle.Basvuruyu siz kendi adınıza yapsanız çıkma ihtimali daha yüksek oluyor 🥰