thecamellia Aracımızda isofix yok kemerle bağlanan oto koltuğu arıyorum varmı aranızda öneride bulunacak
Beraninannesii thecamellia Biz isofixli aldık eşim bir şekilde kemerle bağlamış ama daha güvenli olsun diye araca siofix aparatı taktiricaz. Sizde öyle yapabilirsiniz ileride araç değişimi yaparsanız onda da kullanırsınız.
MutluAnneMutluBebe thecamellia baby plus oto koltuğu var bende aracı sattık duruyr, yeni srabadada ispfix yok alacağız bir iki aya. Baya da iyi
Beraninannesii thecamellia İncelediğimiz kadarıyla bin liraya geliyor işlem tabi sanayiye sormadan internette bakıp edindiğimiz bilgilerle . Açıkçası uygun geldi bana bin liranın adı mi var artık …
thecamellia Beraninannesii öyle tabi bizde internnetn baktık yinede pahalı bin lira ona vermek yerine kemerle bağlaırz diye düşündük fazla bi bütçemiz yok ona ayırdığımız kemerle bağlanan bi kaç tane bulduk bütcemize göre sağlam ama kararsız kaldım birde vizim araca takılmıyonuş galiba eşim bia raştırdı vazgeçti sonra
MutluAnneMutluBebe thecamellia tam modelini hatırlamıyorum 9-36 kg olan ikinci el almıştım tertemizdi