Nesley Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim abisinden grip ve öksürük kaptı doktora gittim ama sadece hava ve burun nemlendirici verdi bi tavsiyeniz var mı uyuyamıyor burnundan Serumla da temizliyoruz 😞
Davuterenn Nesley öksürük için bir kaç dis sarımsağı ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağına koyup biraz beklettikten sonra ayaklara sürülürse geçtiğini okumuştum bence deneyebilirsiniz
EAS Bizde hep şırıngayla burnunu temizlemeye çalışırdık. Eczanelerde burun temizleme kiti satılıyor gerçekten o burundaki tüm akıntıyı dışarı çıkarıyor çocuğun ciğerinw inmeden. Onu almanızı kesinlikle tavsiye ederim
Adenveannesi Nesley 8 günlükken yakalandık o illete hala temizliyoruz burnunu ce hava veriyoruz başka care yok 😢
Nesley Adenveannesi ne bebeğim uyuyabiliyor öksürükten ne beni uyutuyor yavrum perişan oldu bi yandan burnu akar bi yandan öksürük 😞 çok çaresiz hissediyorum
Adenveannesi Nesley bence mutlaka doktor görsün bizim de öyleydi yenidoğan yoğun bakıma yattı 9 gün ilerlemesi daha kötü
Nesley Adenveannesi bugün tekrar gittik doktora antibiyotik verdi 😞 ve nezle için damla kuzum tüm gece uyuyamadı öksürükten