Oykubebek Tek renk beyaz bir suru zibin var 1. 4 ay arasi almak isyeyen olursa 2 tl. E bebek urunu sifir. Video resim cekerim akliniz olsun kiz bebek tek renk beyaz zibin kullanmadigim urunleride hediye verecegim
Mucizebebek Oykubebek şimdi gereksizn biri çıkar ihtiycı olana versenz daha iyi olmaz mıı die🤦🏻♀️Hayrlı satışlar canım satış yapılan uygulamalara da koy istersen
Oykubebek Rrraaaiiinnn hepsi beyaz renklilerde var ama e bebek urunh degil. Beyaz hepsi resmi nasil atacagimi bilmiyorum instram yada cep no varsa guvenmek istersen atarim whatsapdan
Oykubebek Ezgimstf guvenmek istersen nonu yazabilirisnz burdan 20 tanasini nasil atiyim beceremem ki whatsapdan video da atabilirim
Oykubebek NurR kubra atasayar facebook adresim profil resmi tugrali bayrakli olan. Detayli video resim ceker atarim hediye edeceklerimide kendiniz secersiniz atttigimda
Oykubebek Etiketli kiyafetlerimde cok ama citcitli giymek zorundayiz amaliyatindan dolayi hepsini cok ucuxa verecegim aklinizda olsun
Oykubebek Masalserin2019 evet esimin ama kabul etmezseniz benim sadece facebook hesabim var kubra atasayar profil resmi bayrakli tugrali olan.
Oykubebek Masalserin2019 https://www.facebook.com/arabeskci.guzel.5 facebook linki yada kubra atasayar resim bayrakli tugralı yada guvenirseniz cep nonuzu ozelden yazin
Oykubebek Masalserin2019 isterseniz ekledigim.hesapdan atiyim kabul ederseniz. Esimin ben kullaniyorum. Sadece. Rahatlikla kabul edebilirsin.
Oykubebek Masalserin2019 isterseniz ekledigim.hesapdan atiyim kabul ederseniz. Esimin ben kullaniyorum. Sadece. Rahatlikla kabul edebilirsin.