Minikkuzum1011 2 ay 18 günlük bebeğim bütün gün uykuya direniyor uyumuyor huzursuz ağlıyor sürekli kucakta dolaşmak istiyor ama uyumuyor çıldıracam benim gibi olan var mı ?
ruveydaensar Minikkuzum1011 ya ben de süt alerjisinden şüpheleniyorum ama çok kötü uykusu diyete ne zaman başladınız? Yeni başladığınız için etkisini göstermemiş olabilir mi
Minikkuzum1011 Mamaftma gaz değil gaz başka oluyor atak mı acaba. Süt alerjimiz var diyetteyiz gaz sıkıntısı rahatladı baya ama bu uyumaması dellendiriyor beni. Kucağımda uyuyor yatağına koyunca uyanıyor bütün gün böyleyiz
Minikkuzum1011 Pozitif93 inşallah düzelir o huzursuz oluyor çok üzülüyorum. Sanırım doğum sonrası depresyon yaşıyorum ve sütüm kesilecek stresten diye korkuyorum
ruveydaensar ayazbebek_0 tabi ki . Alerjisi olduğu besinleri tüketmek sancı yaptığı için çok huysuzluk yapar hem de .
Minikkuzum1011 ayazbebek_0 evet sadece huzursuzluk değil bebeği çok kötü etkiliyor kabızlık sorunu oluyor ciltte döküntü oluyor her at aldığı kilo azalıyor ve çok fazla kusuyor gaz problemi yoğun oluyor.
ruveydaensar Minikkuzum1011 ay bilemiyorum o zaman huyudur belki bazısı uyku sevmiyor . Benim kızım da 6 aylık rezalet bi uykusu var gece gündüz ayağımda uyuyp uyanıyor. Yani ben de sebep bulamadım ama alerji testi burda yapılmadığı için tek tereddütum o su an .
Minikkuzum1011 ruveydaensar bizde test yaptırmadık doktor belirtilerden süt alerjisi dedi ve diyete girince rahatladı.
Deletedmom_39 Minikkuzum1011 uyaranlar çoktur canım tvyi kapat, güneşlikleri çek 🤗 altı temiz ve karnı toksa, YouTubedan bakara suresi aç bu iş tamam
ruveydaensar Minikkuzum1011 kakada kan görene kadar diyet onermediler . Ben de doktor ne derse ona uydum ama nedense hala icimdeki şüphe gitmedi