bloggeranne Berenberfu kuzum doktora gidip ne dedin ben eskiden yaşadığım ailevi sorunlar üstüne birde şuan ki şeyleri tanıyorum panik atak var vs acaba gitsem ilaç mi verir terapi mi
bebegimvebenn0 bambammom merhaba bende anksiyete var randevu bulunca gidicem hemen de antidepresanlar çok kilo aldırır ve cinsel lişkiyi olumsuz etkiler diyorlar sizde bunlar oldu mu acaba k.b cok soru sordum🌸
Oslem33 Tosbikkkk canım 25 el basladım sonra 50 daha yeni 100 yaptı doktor 🤦♀️🤦♀️Bebek 7 aylıkken falan basladım suan 18 aylık oldu
bambammom bebegimvebenn0 Bana kilo aldırmadi 50 kg 3 aydır kullanıyorum hala aynı. Cinsel isteksizlik yapıyor evet ama bence bu eşinizle alakalı size yaklaşımıyla alakalı. Şahsen ben çocuktan sonra zaten uyumayı ona tercih ettiğim için ilactanmi uykudan mi çok anlamadim
Haminne Dlk55blt-rdvn bırakırken beni de bitirdi bugün 14. Günüm bir tık daha iyiyim, bırakması en zor olan ilaçlardan
bambammom Oslem33 Siz emziriyor musun. Ben 10 mg kullanıyorum. İlk başlarda iyi geldi ama şuan ilaç yetmiyor ataklarım geri geldi
Oslem33 Tosbikkkk 100 mg a geceli cok olmadı ama hiç etkısını gormedım desem yalan olur tabı sanırım bir ay sonra falan daha ıyı olurum Perşembe gunu doktora kontrolüm var bakalm canım
Tosbikkkk Oslem33 böyle eskiden kafana taktığın şeyleri yine takıyor musun? Bide ilaç sende kilo yaptı mı?
Oslem33 Tosbikkkk valla takıntılı hallerim var ama sinirliydim o azalıyor yavaş yavaş,takıntılı haller zamanla azalacakmıs
Oslem33 Tosbikkkk valla kılo aldım ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum Cunku bekarken de kullandım ben ılac kılo almamıstım o dönemlerde
Oslem33 bambammom evet emziriyorum fakat bana da yetmiyor şuan malesef ilaç doktor bırak emzirmeyi degıstrelım ilacı dedı bırakamam suan dedım 😒