Ervakrkmzzz Kızım 2 aylık hem emzirip hemde mama veriyorum sütüm yetrli gelmiyo 1 haftadır mamayı yemek istemiyo diliyle eliyle yitiyo sürekli emmek istiyo ama yeterli değil ne yapacağımı şaşırdım aynı durumu yaşayanlar varmı ne yapmalıyım
Melmus Ervakrkmzzz ben ve moralim sifir 43 gunluguz bizde en fasla 30 ml cekiyor ve gerisini istemiyor emzik gibi cekmeye calisiyor emzigi kaldirdim bu yuzden gerisininagzina sikiyorum 2 saatte 30 az cunku
Melmus Ervakrkmzzz siz yine emziriyorsunuz o bende yok ve her mama saatinde stres oluyorum moralim bozuluyor kilo almasida az bu yuzden😔
MinikPandam_ Ervakrkmzzz ben de aynı durumdayım 3 aylık oldu ac olduğu halde msms yemiyor sütüm de az bunalıma girdim iyice… çare bulamadım
Ervakrkmzzz Melmus yaa çok zor gerçekten Memeden istediği kadar gelmeyince sinirleniyo mamayı almıyo şaşırdım gerçekten konuşarak zorla yediriyorum
Melmus Ervakrkmzzz benimki cekmiyor maalesef birseyler soylesemde guluo ama cekmio emzik gibi dilini oynatiyor sizin yeni mk oldu bastan berimi boyle bizim mamaya basladigimizdan beri boyle hipp aldim sma aldim ayni hep
E-urey Benim kızım da 2 buçuk aylık birkaç haftadır ne düzgün emiyor ne de mama içiyor normalde mamayı yapınca anında bitirirdi şimi 30 cc mamayı içirmek için yarım saat uğraşıyorum
Elftezcan Mamayı ve biberonu değiştirin sevmemiş olabilir mamayı biberonun emziğini tutamayabilir az akışlı olmasına dikkat edin
E-urey Elftezcan ama doğduğundan beri ben aynı biberonu ve mamayı kullanıyorum yeni böyle bir şey yapıyor
Elftezcan E-urey benim bebeğim de hep aynı mamayı içiyordu ama 1 haftadır zorla içiyordu mamayı değiştirdim şu an eskisi gibi içiyor dr browns kullanıyorum bende biberon
E-urey Elftezcan bende dr browns kullanıyorum birde mamayı değiştirip deneyelim bakalım belki işe yarar
Neva_annesi1 Ervakrkmzzz Bizde mecburiyetten 5 aylık dönemde mama verdik almadı geceleri vermeye başladım öyle alıştı ve emzik alıyorsa önce emziği verin ardından hemen çıkarıp mamayı verirseniz alabilir bizde işe yaradı ama dikkat edin bu seferde emmeyi bırakmasın süt artması içinde o kadar şey denedim hiçbiri tahinli helva gibi yapmadı birde yarım çay bardağı pekmez sulandırın İçin oda çok işe yarıyor ☺️