Asilahmet zkaradeniz0426 mantarlı barbunya Bulgur pilavı Kabak ve havuç yoğurtlaması Fırın sütlaç Dur yarınıda söyliyim 😂😂 Fırında sebzeli pirzola Pirinç pilavı Cacık
umuthayal zkaradeniz0426 Hamsili pilav, közlenmiş domates çorbası, fındık tarator, şakşuka. Tatlı olarakta cennet hurmalı tartölet
Minnakkk zkaradeniz0426 pirzolayı evde siz mi yapıyorsunuz. Bende yogurt corbası etli taze pasukye pilav ve salata var 😋😋
zkaradeniz0426 Minnakkk afiyet olsun kasaptan alıyorum pirzola evde kendim sosluyorum kızartıp ustunede biber domates ekliyorum tadı çok güzel oluyor
alimeninannesi zkaradeniz0426 izmir köfte Pilav Manda yoğurdu 🤤🤤 Salata Kereviz salatası (meze gibi olan) 🤤 Annem yaptı hepsini sadece pilav benden🤣
Kuzununannesiyim zkaradeniz0426 Portakalli kereviz Çökertme kebabi Uyumsuz bir menü ama ben sebzeciyim eşim etçi 🤷♀️
Deletedmom_33 zkaradeniz0426 et döner ama ekmek arası mi pilav üstü mü yapsam bilemedim galiba ekmek arası yapcam
Nursena0606 zkaradeniz0426 Dünden bamya, domatesli makarna, tavuk haşlama, salata. Oğlum ile ortak olsun diye ne varsa yaptım. Ona öğlen tavuk haşlama yedirdim kalanı biz yiyeceğiz. Akşama pancar ve makarna yiyecek.
zkaradeniz0426 Minnakkk tabiki Ben hepsini göz kararı yapıyorum hiç ölçü kullanmadım sizde etinize göre göz kararı yapaliriniz Kekik pulbiber tuz kimyon yağ legende karıştırıyorum eti koyuyorum iyice harman yapıyorum tava alıyorum 1 çay bardağı su ekliyorum suyu bitince domatesleri doğruyorum biberleri koyuyorum üstüne kendi halinde altı kısık şekilde kızarıyor bı iki kerede karıştırıyorum tam güzel kızarsın die😊Afiyet olsun☺️