Gokcenaz93 Salı günü bexsero aşısının ikinci dozunu yaptırdım kızıma ama.bacaginda hala daha şişlik ve sertlik var normal mi? Yaptırinlarda bu durum yaşandı mi
gozgozanne Gokcenaz93 çok ateş oldu canım ? Virdaki ay bizim de var çok ateş olacak diye ertelemek istiyorum kafam çok karıştı
Premseskolar Gokcenaz93 agır bi ası bizde ates olmadı ama aksama kadr aglamaklı bi havada gezdk hatta gece de ası sislik yapıyor bacakta sürekli onu avdk flan
MeetJoeBlack Gokcenaz93 normalmiş , bazı çocuklarda oluyormuş . Bizim de iki dozunda olmuştu , üçüncüde olmamıştı. 1 ay sürmüştür geçmesi diye hatırlıyorum.
Gokcenaz93 gozgozanne ilk dozda hiç ateş olmadi. İkincide 38 e cikti bir atesi ama calpolle düşürdüm hemen. Sadece bacakta sertlik var suan
Gokcenaz93 Premseskolar bizim şişlik hala geçmedi. Şişlik haricinde de biraz sertlik var. Sizin ki ne zaman geçti
Gokcenaz93 MeetJoeBlack anladim. İlk dozda olmayıp simdi olunca korktum acikcasi dedim herhalde dokundu
Hande-ege Gokcenaz93 benim bebeğim de cuma günü oldu kolu kırmızı hafif de şişlik var ateş olmadı. Acıyor mu çok anlamıyorum genelde mızmız bir bebiş olduğundan 🫠
Elus Gokcenaz93 bizdede olmuştu kolonyalı pamuğu üstüne koyun birazcık bekletin🤗 brn her bez değiştirdiğimde azıcık beklettim. 3 -4 gün sonrada hafif hafif masaj yaptım geçti şükür 🥰geçmiş olsun şifa olsun ballara 🥰 komple 15 günde falan geçiyor 🤗