Farahzeynep Kızım 6 ay 10 günlük, bugün zeka kartlarını gösteriyordum onun da çok hoşuna gider güler hep, baktım aa çizgi bir beyazlık yakından baktım diş 🙈 elimle de baktım baya baya diş 😂 3. Aydan beri salyalar, kaşınmalar derken bu ay ancak çıktı , 2. De peşine gelir sanırım 👀 alırız bir maşallah 💕
hsyn Farahzeynep ne zamandir cekiyorsynuz benm oglum 1 haftadir cok huzursuz eliylede damaklariyla oynuyot hep dis mo acaba diyorum 3 ay 20 gunluguz
Farahzeynep hsyn 3. Ayda hemşireye sormuştum, kızım da o şekildeydi damaklar kendilerini hazırlıyor çıkması 2-3 ayı bulur demişti, 6 aylık yeni çıkardı 🙄
kubraanne Farahzeynep masallah 💕 biz neredeyse bir aydır bekliyoruz huzursuzluklar hastaliklar pesini birakmiyor cocugumun Bi cıksa. 😞
Farahzeynep kubraanne bizimkinin gece aşırı uyanmaları son buldu 1 haftadır baktım bugün de diş gelmiş 🙄
Merrmeliss Farahzeynep maşallah.hayirli diş çıkarmaları olsun inşallah.acisiz sızısız ateşsiz ishalsiz dış çıkarmaları olsun inşallah.🤗 gerisi gelir artık Allahın izniyle.
Merve1705 Farahzeynep maşallah darısı bizim 10. Dişe çok sıkıntılı geçiyor ya Bi çıksaydı rahatlayacak yavrum 🤢
Farahzeynep Merve1705 kolayca atlatır inş, kıyamam 👀 o kadar acı çekiyorlar bir de ileri de dökülüyor bu dişler 🤷🏻♀️