Nilay_80 Mrt06 tetagil aldım bugün ama doktor da bunu önerdi çevremde de bunu kullanan çok fazla hepsi de memnunum diyor bende onun için aldım
Haydinn Mrt06 bend e tetagil kullanmıştım onun harici zorda kaldığımda elimin altında dentinox jel ve calgel vardı onları da ara ara sürdüm temiz içerikli olsun diyorsanız tabi ki tetagil
Lina-20 Mrt06 daha yeni doktorum nurse harveysi önerdi onu kullanmaya başladım hiç bi katkı maddesi yok dedi
Deletedmom_33 Mrt06 tetagil sürdüm ama ne kadar etkili bilmiyorum. Zeytinyağina karanfil koyup dolaba koyun jel gibi oluyor donunca. jel diye onu kullandım bizim hafif geçiyor diş dönemi haberim olmuyor çıktığından bazen ondan kesin etkili ikisi de diyemem
Mrt06 Nilay_80 ne kadarlık çocuğunuz büyük mü ? Internetten araştırdım jel kullanmayın soğan felan verın yazıyor ama bızım ki küçük daha napıcagımı bölemedim
Nilay_80 Mrt06 jel değil bu toz şeklinde. 8 aylık oldu. Bir çok şeyi denedim olursa daha çok Ağrırsa diye evde bulundurmak istedim
Ecenin_Annesi29 Mrt06 benim kizim sogani kemirmiyor tadından sanırım istemiyor bir türlü jel mecbur kalirsam sürüyorum
Mrt06 Haydinn çocuk sureklı elı ağzında ağlıyo emzık zaten emmıyo ağlarken emzıgı surttummu duruyor cektım mı tekrar ağlıyo tok olsana ağzı sureklı acık bıseulere saldırıp ağlıyor bende dişine yordum aşırı huzursuz uykusu bile olsa uyumuyo
Haydinn Mrt06 olabilir kaç aylık dememişsiniz diş bu erken de gelebilir hemen çıkarabilir belirtisi var ama cıkması bir ayı da bulabilir 🥹 zor bi süreç ağrısız sızısız gelsin inşallaj
Mrt06 Nilay_80 ondan bende aldım bugün ama daha kullanmadm eczacı eşime suda eritip verin demiş nasıl yapıyorsunuz
Nilay_80 Mrt06 çay tabağına koyuyorum elim kuru bir şekilde oğlumun dişlerine sürüyorum parmağım ıslanıyor sonra da parmağımı ona batırıp oğlumun dişine yapıştırıyorum
Ikraveannesi Mrt06 6-7 tane karanfili ezdim içine bir yemek kaşığı zeytinyağı koyup bir gece dolapta beklettim soğuk soğuk onu sürüyorum jel gibi oluyor çok iyi geldi