Deletedmom_68 Tazeanneq Yeşil mercimek yemeği yoğurt bi de dün haşhaşlı revani yapmıştım diyetteyiz ama tatlısın diyette olmuyor malum🤥
Balkizlarim Tazeanneq yaprak sarma , sebze çorbası , marul salatası , muzlu magnolia 🌸 Yarında ıspanak yemeği , sebzeli bulgur pilavı , patates püresi tarhana çorbası irmik helvası 🌸
DarkSwan Tazeanneq Mercimek Çorbası, Tas Kebabı, Pirinç Pilavı, Havuç Tarator, Mevsim Salata, Ayran, ( Ev Yapımı) Çayın Yanına; Ağlayan Kek, Hürrem Gözü Tatlısı, Arpa Şehriye Salatası, Yeterli diye düşünüyorum sizce? Yemekte eşim ve ben varız. 🌸
Deletedmom_58 DarkSwan masallah hepsini yiyebiliyor musunuz bugün özel bir gün mu yoksa her gün mü böyle yapıyorsunuz
lceLady Tazeanneq şaşırdm bende her gün. Kolaya kacıcam valla. Köfte patates lavaş arası yapıcam yanına bulgur pilavi ayran
DarkSwan lceLady Yok kız bunlar canımın çektikleri yazayımda düşünce gücüyle belki eve gelir diye düşündüm. Evde olan, hazır çorba, kıymalı karnabahar yemeği. 😂
DarkSwan Deletedmom_58 Olsa emin ol yerdim. 😀 Yemede sıkıntı yokta iş yapabilmekte. Bunlar benim canımın çektikleri.😂
Benisahtesevme2 DarkSwan iyide az önceki yorumu sen yazmadın o zaman baya baya bunlar var ve akşama ıkı kısıyız demıssın senınde kafa karışık😂😂😂
Benisahtesevme2 Tazeanneq canım tavuk sote cektı baharatlı sebzeli falan 😂 ama suan midem bulanıyor aslında canım neden ceksın ki çok saçma iğğğ🥴kafalar ve mideler karışık 😂