Sumiree Yoksa pazartesiye kadar beklemekmi gerekir polikliniğe gitmek için sol kulağım bu sabah tıkandı kendi nefes alıp vermem dışında bişey duymuyorum özele gidemem bu ay çocuğum hastanede yattı bütcem kalmadı acile gitsem bunun için mi geldin derlermi ki
PatronBebek Sumiree acilde kulağa müdahale etmiyorlar. Poliklinik te doktor aspiratör ile çekiyor. Sürekli tıkanır benim kulağım 3 4 ayda bir giderim
Deletedmom_68 Sumiree Gliserin damlatıp bekletin biraz kendi aksın açılmazsa gidersiniz akıntıdan dolayı bir tıkanıklıksa yoksa dengenizi bozan, acil bir durumsa gidebilirsiniz
Nrc-2 Sumiree tabikide gitmeyin aciller acil durumlar içindir krizler yaralanmalar vs inanın orada kapabilceğiniz daha fazla hastalık var kulak tıkanması için kendinizi orda bulaşabilcek hastalıklardan riske atmayın kulak doktoruna randvu alın öyle gidin. Zaten acillerde kulağa bakacakları kameralı cihazlardan yok uzman doktorlardan yararlanın🌸
Sumiree Deletedmom_68 aslında söyle 3 hafta önce grip oldum onunla beraber tıkanıp kendiliğinden açılıyodu birkaç dk sonra bugunku tam tıkandı nefes alıp vermemi duyuyorum çok gıcık ediyo gliserini nerden bulabilirim
Deletedmom_68 Sumiree Nöbetçi eczanede vardır ben biraz tıkansa damlatıp hangi kuşağına damlattıysam o kulak üstte kalacak şekilde biraz bekliyorum sonra altta kalacak şekilde çeviriyorum akıyor banyo yapıp üstüne içini iyice kuruluyorum düzeliyor
Deletedmom_68 Sumiree Duydum ama oğlum için sormuştum doktora damlatma enfeksiyonun ilerlemesine sebep olabilirsin demişti denemedim o yüzden
Mrt06 Sumiree bende aynı senın dediğin gibi oldum gittim ağrın varsa antibiyotik yada ıgne yazım dedi bende kabul etmedim mecbur bekledim kamerayla felan bakmıştı acilde ilgilenmediler