sevgidolubiranne Bu kadar şikayet olmasına rağmen niye hala bu reklamlar için bi şey yapılmıyor hiç bi şey okuyamıyorum yorum yapamıyorum bir çözüm bulun artık Not:bunu yazarken bile reklam çıktı
Kubrasolmmaz sevgidolubiranne Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌸
Elif2727 sevgidolubiranne al bendende okadr hatta bende dün post actm bu reklam yuzunden gina geldi artik kapatilsin bu reklamlar ya hic yakismadi bu uygulamaya
ruveydaensar sevgidolubiranne DNS ayarlarini değiştirdim ben bı arkadaş söylemişti ondan beri reklam görmüyorum .eğer internette başka bı sıkıntı olursa DNS ayarinizi düzeltin demişti . Başka da bı sıkıntı yaşamadım reklamsız kullanıyorum 😂
sevgidolubiranne ruveydaensar iyimiş her cihazda var mı ki varsa diğerleride yapsın bende bakıcam şimdi
sevgidolubiranne Elif2727 hiç sorma ne yazdığımdan anlıyorum ne okuduğumdan bence de kapatılsın bide azar reklamı da geliyor arada
ruveydaensar sevgidolubiranne vardır canım .ayarlar - internet paylaşımı - özel DNS -dns.adguard.com olarak değiştirince reklam görmüyorum
ruveydaensar sevgidolubiranne bı Google dan bakın DNS ayarı nasıl değiştirilir diye telefon markanıza göre .