Ayaz_bartu18 Bebeğim 4 ay 10 günlük sürekli oturmak istiyor yatirdığım zaman ağlıyor bı sorun olur mu bunu 3 aylıkken yapmaya başlamıştı şimdi sürekli olarak istiyor
Gny18 Ayaz_bartu18 doktorlar genelde çocuğu takip edin o sizi yönlendirecek ne zamam oturmak istediğine onlar karar verir diyorlar ama 5 aydan öncesi omur iliğe zararlı. 5. Ayda bile azar azar oturtarak başlanmalı.
Minigim38 Ayaz_bartu18 şuan 3 aylik hep oturmaya kalkmaya çalışıyor yatırıyorum başına kaldırıyor hiç durmuyor 1 dakika arkasına yastık koyuyorum o şekilde oturuyor yada kucağıma oturtuyorum yoksa çığlık çığlığa ağlıyor sinirleniyor
Kubrailkan 4 ay 15 günlük filandi sanırım destekli az az başlatın demişti doktorumuz. Benim kızımda hep oturmak istiyordu 🙈
Ayaz_bartu18 Kubrailkan bizde söyledi doktorumuz ama günde 5 dakika falan diye ama oğlum sürekli istiyor
Mlk026 Canım 4 buçuk aylıktı tam doktorum elinden kaldırıp omuzundan destek vererek oturttu destekli şekilde oturabilir oyun oynayabilir dedi
Ayaz_bartu18 Mlk026 yatarken iki elinden tutup kalkıyor öyle oturuyor bunu oyun haline getirdi sürekli yapmak istiyor