Biz3kisiyiz_ Pozitif93 7 aylık bebeğim günde 3-4 kez sagiyorum zamanım olmuyor bu aralar önceden 6 kere rahat sagardim
Sevdeb83 Şuan sagiyorum 🙃, 2 en geç 3 saatte bir sağmak gerekiyor. Bazen 5-6 saati buluyor ama sağmam oğlum genellikle kucakta oluyor
Pozitif93 Biz3kisiyiz_ efemomssss Sevdeb83 Sağdığınız sütler gün içinde yetiyor mu? Benim en fazla 30 cc çıkıyor tek seferde
Biz3kisiyiz_ Pozitif93 3-4 öğünü karşılıyor kalanı mama bir de ek gıda var ama onla doymuyor zaten. Günde 500 ml falan sagiyorum ben toplam
carpediem___ ayla001 sağım sayısı azalınca sütünüzde azalma oldu mu bende normal de 2-3 saate bir düzenli sağarken 120-150 çıkardı şimdi günde 3-4 kez sağabiliyorum birikmiyo birikse de eskiye göre daha az çıkıyor
ayla001 carpediem___ kesinlikle öyle oluyor. normal olarak arz talep meselesi sonuçta. benim artık sağacak vaktim kalmıyor o yüzden sütüm baya azaldı
carpediem___ Biz3kisiyiz_ kaç aylık ve ek gıdaya ne Zaman nelerle başladınız acaba birde hangi mamayı kullanıyorsunuz
carpediem___ ayla001 bende işte aynı durumdan muzdaribim artık gündüzleri durmuyor sağmamı beklemiyor emmiyor evin işleri yemek şu bu derken vakit kalmıyor önceden uyudu mu hallediyodum şimdi gündüz uykusu sıfır hiç uyumuyor .siz süt artırıcı herhangi bişey kullanıyor musunuz peki
Biz3kisiyiz_ carpediem___ 7 aylık 5 buçuk aylıkken tadimlara başladık kabak havuç patates bal kabağı yoğurt yumurta labne elma armut kayısı verdim bu zamana kadar hep tadimlardan sonra karıştırıp verdim bunları bugünde tarhana verdim 🙈 benim bebeğim iştahsız ek gıda konusunda 2-3 mama kaşığını anca yiyor 🤦🏻♀️ mama da sütün haricinde 3 kez veriyorum nadir 4 kez falan oluyor 120-180 CC arası değişiyor hipp kullanıyoruz
Pozitif93 MillenialMom evet zor oluyor. Sağmak değilde sağım malzemelerini sürekli yıkamak zorluyor, 😊