oglanannesi11 Merhaba ♥️ bebeğim 6, aylık olacak 5.5 aylıkkken sebze tattırdım kabak balkabağı patates havuç şimdi meyve tattırmak istiyorum hangi meyveleri tadabilir ❤️
Olimbonii oglanannesi11 Muz elma evde olanlar genelde bunlar oluyo ama ben bebegime bazen nadirde olsa suan mevsimi olmayan kavanoz meyve püresi aliyorum kayisi seftali gibi ama genelde evde muz elma veriyorum 🤗
Noriye oglanannesi11 armut elma ama elma tatlı olsun benim görüşüm muzda ölçülü sağlam kabiz yapıyor dikkat
Snsnland oglanannesi11 bem beneğim 8 aylık ama o aylarda meyve süzgecine elma armut vs koyuyodum çiğniyodu hem dişlerine de iyi geliyodu şimdi ise rendeleyip veriyorum hazır kavamozlar kullanmayın bence rafta bekleme süresi olan her şeyin içinde katkı maddesi var ne kadar organik yazarsa yazsın sizde rendeleyip elma vs verebilirsiniz suyununda tadını sevebilir
Olimbonii oglanannesi11 kivi suan icin cok erken hem cok eksi oluyolar hemde asitlidir 10-12 aydan sonra verilmeli pisige yada dokuntulere sebep olabilir en güzeli suanlik muz elma armut seftali kayısı
Noriye oglanannesi11 evet arkadaş belirtmiş ben o hataya düştüm dilini değdi ama zaten itikledi alerjik ve ben bile yiyemedm eski oluyor çilek kivi portakal bunlar pişik de yapıyor çilek hariç
Olimbonii oglanannesi11 Hero baby aliyorum icindekiler kismina bakarak alirim hep katki maddesi yok hiç sadece meyve puresi pirinc unu c vitamini var