Busmus34 Seliii merhaba ben bebeğimi ilk olarak onunla emzirdim yeni doğan döneminde göğüs ucum olmadığı için ama bebeğim yeterince ememediği için sarılık oldu çok üzüldüm konu ile alakasız ama ben bilemedim sizde dikkat edin Allah korusun
haticeyavuzurmanov Seliii 2 ayı biraz geçen süre kadar emzirdim sütüm de vardı ama ten teması olsun diye arada göğsüme temas ettiriyordum emmese bile temas oluyordu bebeğimde gayet doyuyordu sıkıntı yaşamadım
Longingg Seliii hayır kesilmedi benim. 4-5 ay emzirdim silikon uçla, sağım da yapmıyordum. Kendi bıraktı üstelik silikon ucu
Sedaalya Seliii 7 ay silikon uç ile emdi daha sonra silikon ucu kendi bıraktı. Şuan 11 aylık hala emziriyorum sütümde gram azalma olmadı.
Mamaaaaa Bende yaradan mahvoldum Silikon uç aldırdım öyle düzeldi bana da çok şey dediler şimdi bıraktık tabi ama anne ne yaparsa yapsın herşey bebekte bitiyor o tutabilirse başarırsa olur yoksa sen ne yaparsan yap birakmazsin
gorkemcim Seliii 67gunluk bebegim var silikonla emziriyorum. Direk temasla emmesi elbette ki daha iyi ama gogus ucum yok cocugum ememiyor o sekilde . Bende yeter ki anne sutu alsin kafasinda oldugum icin cok takilmiyorum buyuyunce kendi birakir birakmasa da boyle emmeye devam eder
Esoca38 gorkemcim aralarda boş vermeyi tercih edin çektikçe ucunu çıkarıyorlar ve zamanla slikon uçları istemiyorlar anne tenini hissettiği zaman tavsiye ederim sizede :) 🌸
KubraP Seliii bebeğim 4 aylık ve ben hala silikonla emziriyorum. Diger turlu bebegim kabul etmiyor. Sutum de iyi yani
Esoca38 Seliii ilk 3 ay slikon üç ile emzirdim. Aralarda da boş vermeye çalıştım acaba alirmi diye. 3 ay sonra emerken kendisi tutup tutup çekip attı Direkt memeyi aldı. Şuan 14 aylık hala emziriyorum. Kesilme falan olmadı. Uçtan kaynaklı da sütun kesileceğini zannetmiyorum
gorkemcim Esoca38 bir kac gundur deniyorum bazen tutuyor bazen tutamiyor ara ara veriyorum kendi gogsumu ama bu hafta tam atak haftasinda oldugumuz icin cok israrci degilim deneme konusunda . Normal halimize donelim denemeye devam 🥰
abidininannesi Seliii biz 10 ayligiz hala silikon uçla emziriyorum emsinde nasıl emerse emsin yeterki emsin yani
Defnecik23 Seliii süt kesmez süt toplar silikon. Sadece bebek azğına çok süt geldiği için çok çekmiyordur ve süt azalması yapabilir ben de bişey olmamıştı fışkırırdı sütüm
Meliisa Seliii azalma yapmıyo slikon uçlada yine aynı bende 1 nci aydan sonra kullanmaya başladım aynı miktardaydı ama meme reddi olduğu için emmeyi redetti 4 aylıkken bazı günler emiyo slikon çıkarıncada bırakıyo şuan sütüm az geliyor /::
Aysnr2861 Sekizinci aya kadar silikon uçla emzirdim bir haftadır kendisi bıraktı bebeğim daha öncesinde çok denemiştim bırakmasını demek ki şimdi hazırmış bırakmaya bebeğim. Sütümde azalma olmadı.
Tazeanne94 Seliii insanlar çok acımasız dinleme kimseyi piskolojiden dolayı kesilir kesilirse vallahi öyle bişey yok doktora sordum bu şekilde emen çok çocuk var dedi bırakma dedi dinleme kismeyi