Krizinka_5 Kardeşim kyk yurdunda kalıyor tatile geldi çok kaşınıyorum uzun süredir hala kaşınıyor bende kaşınmaya başladım bebeğim 3 aylık uyuz olabilir mi bu kalıntı bebeğe geçer mi bilen var mı
gzmklyy Krizinka_5 bu aralar inanılmaz uyuz salgını var aciller uyuzla dolu cidden dikkatli ol olabilir
Mavi1 Krizinka_5 interntten arastırın uyuz tünel kazıyor ve deride değişik bi iz cıkıyor . Eger öyleyse uyuzdur ve herkese bulaşıyor. Denemediğim şey kalmadı Xabion losyon iyi geldi bebegime ve bana
Angelangelll Krizinka_5 temmiz ayinda bizde yakalandik ailecek cok zor bir surec gercekten hele kisin. Herseyi surekli yikamak cok yorucuydu
Saremmmmmm Bence özele gidin hemen uyuz ilacı yapıp veriyorlarmış bebebğinize geçmesin keşke kız kardeşiniiz gelmeseymiş
Saremmmmmm Sendede varsa bebeğine yaklaşma diycem ama imkansız birine doktor beraber yatınca felan bulaşır demişti yanına alıp felan yatma birde hastaneye git biran öhce kurtulmaya xak uyuzdan kardeşinde bence gitsin çok sinir olurum küçücük bebek var sonuçta
Krizinka_5 Mavi1 tünel falan yok sadece kaşıntı var başlagınca da direk tünel mi kazıyordu iz varmıydı en başta bile
Mavi1 Krizinka_5 daha tam iyileşemedik aralık ayından beri ugrasıyoruz kasım ayında istanbula gittik tatile orda bulaştı muhtemelen. Kızım ve eşimde 1.5 ay kadar sonra belirdi ve hala ugrasıyoruz eşim ziver isimli hap içti ben emzirdiğim için losyon kullanıyorum herşeyi 90 derecede yıkıyorum