aliMommy Bir türlü iğleşemiyoruz kızlar bu kış oğlum ve ben bağırsak enfeksiyonu geçirdik atlattık derken tam iğileşmeden boğaz biraz iğleşiyorız tekrar hayatımdan bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum oğlumunda sürekli oğlumdan bana bulaşıyor zaten kendimi çök kötü hissediyorum iyi olamıyorum diye kış geldiğinden beri üzerimde bir tır var sanki 😭😭😭😭😭
Deletedmom_105 aliMommy öncelikle iğileşmek değil iyileşmek, Türkçe’ye karşı takıntım varda🙈 çok geçmiş olsun bu arada, doğru dürüst kar yağmur yağmadı, Mikroplar heryerde, bizde hep hastalanıyoruz,Allah sonumuzu hayr etsin…
Okuyanbiranne cocomelon33 her yerde de ayrı yazılır (biz de-hayretsin) 😂 @Deletedmom_105 bu arada yapacağım yorumu sen yapmışsın ama bir düzeltmişsin on yanlış yapmışsın 😂
Okuyanbiranne Deletedmom_62 ben işim gereği hep içindeyim. Çocukla ara verdim.Özledim desem yalan olur🥹
Deletedmom_62 Okuyanbiranne doğrudur 🤭 ben canım sıkıldıkça liseye giden kardeşimin testlerini çözerim o da senin psikojin bozuk der hep , bir insanın hobisi nasıl test çözmek olabilir diyo😀