asbek https://eksiup.com/p/zp2571467rg5 Arkadaşlar instsgramds karşıma çıktı sayfasına baktım herkes olumlu yorum yapmış denemekte fayda var uyku sorunu çeken anneler bi deneyin isterseniz 🤷♀️🤗
Deletedmom116 asbek bugün deneyim bakim diş çıkartıyor ve saat başı kalkıyor artık zombi gibi geziyorum 🧟♀️ 🤭
Nerm7n Deneyelim bakalım. Bu ara benim kızımda uyumamaya direniyor. Meme de yatıyor. Çekince uyanıyor. Hep meme ağzında uyumak istiyor. Haliyle beni de alıkoyuyor. Ev işi vs yapmak bir kenara dursun gece uykularım bile yok.
Minejjan Bunu bu gece denedim benimkinde ise yaradı çocuğa bişey oldu diyip uyandırıp emzirdim 😆😆😆 bunye alışık değil 😂
tatlisert Minejjan sayıyı nasıl alabiliyoruz onu bi türlü anlamadım mesaj atıp kişiye özel mi veriyorlar anlamadım ☺️
Egelihayat Minejjan tam olarak nasil uyguladiniz ayagimda sallayarak uyutuyorum sallamadan denemeyi düşünüyorum
Minejjan [silindi] beşiğine koydum öyle söyledim valla tekrarlamaktan beynim ambale oldu cenem yoruldu ama uyudu 😝🤣
Asunur2019 Kişiye özel mi bu sayılar Geceleri sadece uyanmak için uyanıyor iki emiyor hemen geri dalıyor yatiriyorm gazını da çıkarmıyor böyle az az emdikce gazı birikiyor çokk zor gece deliksiz uyusa keşke
Asunur2019 Hazal_annesi çok zor böyle olmasi bizde deneyelim belki dee işe yarar yaa bu sayilar herkese aynı mı
asbek Ben heniz denemedim öğlen uykusunda deneyeceğim ama çoğu kişi mesaj atmış ben de sizlerle paylaşmak istedim inşAllah hepimizde işe yarar 🤗