Zulosumsal kumsalnannesi genelde sabahları veririm avokadoyu muz avakado yumurta sarısı bunları bebeğimin yiyebileceği ölçüde kesip çatalla eziyorum pekmez bebe bisküvisi yoğurt vs ekliyorum isteğe göre bazen yulaf ezmesini pişirip avokado muz pekmez karışımı yapıyorum
Naznazo kumsalnannesi ben bebek avakado aldım her sabah sade olarak veriyorum tadını başka birşey ile karıştırmıyorum
MeetJoeBlack kumsalnannesi sabah kahvaltıda veriyorum ben. Bazen dilimleyip tabağına koyuyorum, bazen de muzla karıştırıp veriyorum.
Meovvmeovv Elifeliscaglar olgunlaştığını nasıl anlıyoruz? Ben hiç yemedim hiç almadım da ama bebeğim için almayı düşünüyorum
BabyIron sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta sarısı çeyrek avakado ve keçi boynuzu özünü karıştırıp kaşık mama gibi veriyorum Sabah vermezsem öğlen muz ve avakado püresi şeklinde ezip veriyorum. Tek sade tadını sevmiyor
Asym33 kumsalnannesi Genelde sade veriyorum bir şeyler le karıştırmiyorum doktorumda o şekilde önerdi tadını bilsin diye
Rika kumsalnannesi yarim avokado veriyorum kahvalti tabagina koyuyorum kesip. Bir seyle karistirmayin sevsin salt tadini.
Benimdunyamm kumsalnannesi haşlanmış yumurta sarısı haşlanmış irmik 2 tane keçi boynuzlu cici bebe çeyrek muz bebek avakado alıyorum kornişon kadar küçük zaten onun yarısını koyuyorum az zeytinyağ çok seviyor