Fatosveaselbebek YARFUR iki ayina girmeden guldu bol bol konusun avvv felan yapin biz cok konusuyoruz
kasimonbes YARFUR dogarken guluyordu resimleri dahi var esimde 😂 ama tabi biz tam gulmesini boyle tepki vererek gulmesini 2. Ay doldugunda gormeye basladik. Ama gulerek dogan bir bebek benimkisi 😊 hayat boyu hep guler insallah tum yavrularimiz ❤️
Minigim38 YARFUR doğduğunda gülüyordu kızım 2 aylıktı yüzüme bakıp gülüyordu🥰 Allahim yüzlerinden gülmelerini eksik etmesin inşallah 🤲🤲
YARFUR Fatosveaselbebek bende çok konuşuyorum tepkide veriyor ama daha gülmeye tek tük yeni yeni başlıyor
YARFUR kasimonbes inşallahh🥰 bizimki de meleklere uyurken filan gülüyordu da bize daha bu gün tam gülmeye başlıyor gibi 😊
Fatosveaselbebek YARFUR gayet normal benim oglum bazem kendi kemdime beni goruce gülücükler atar bazem konus konus bi tanecik daha cok gulicuklu gunumuz olcak hepimizin 🥰
kasimonbes YARFUR konusunca gulmesi evet bizde de yeni yeni 😊 ama dogarken de guluyordu doktor da sasirdi dogmak icin bu kadar mi sabirsizlaniyordu diye 😊
Perianasi 1,5 aylıktı gülmeye başladı . Hatta höö höö diye ses çıkarıyordu. Biz çok konuşuyoruz 2 haftalıkken kitap okumaya başladık . Çok konuşulan bebek biraz erken tepki veriyor sanırım . Her bebeğin gelişimi de farklı tabi onu da unutmamak lazım
YARFUR Perianasi maşallah maşallah 🥰 bende kitap aldım ama daha okumaya baslamamistim başlayayım o zaman konuşuyorum bende ismiyle sesleniyorum gözüne bakarak onu sevdiğimi söylüyorum günaydın filan diyorum her sabah kart kitaptan sayfa gösterirken bak annem bu çiçek filan diyorum konuşmak olsun diye
Mrymbr YARFUR 1 aylıkken gülümsemeye basladı. 1 bucuk aylikken sesler çıkarmaya başladı. Bizimle sohbet ediyor:)