Yagiztos 13 ünde kandan bakıldı 2 haftaya çıkar dediler 30unda randevumuz var yetisirmi acaba hafta sonu cikabiliyomu sonuçlar başka şehire gdiyoruz rabdevu iptal etmek istemiyorum zor alıyorum cikarmi sizce p tesine kadar
Hamza16 Yagiztos bizde aynı dertten muzdaribiz bize 2 hfta denmlti daha çnce cktı mesaj geldi devlet hstanesnden kanda hç bişi ckmadı ama alerji devam bulamadılar biri mamayı degştr dedi sma kullanıyordk 3 gndr degştrdk alerji gün gün azaldı
Hale0108 Hamza16 merhaba nasıl sıkıntılarınız vardı? Sma optipro mu kullanıyordunuz şu an ne kullanıyorsunuz
Yagiztos Esrasemra evet ama Ogün benim randevum var gtnisken onuda aradan çıkarmak istiyorum inşallah çıkar sonuclar
Hamza16 Yagiztos tam olarak geçmedi ama esjiye nazaran daha iyi ve zaten alerji öyle bünyeden kolay atılablr bir durum deglmş doktoryn dedgne görw
Hamza16 Hale0108 kırmızı bir şeklde her yeri döküyordu ürtiker yani birşeye alerjisi vr ama bulamadk sma kullanıyordk degştrdk bebivitaya geçtik eski nazaran çok çok azaldı