Lovemeselem Elfelf475 öyle canim haklısın simdi iki gun uyku yok artik bana bir oh cekmek istiyorum derinden 😭 cunku bebeğim asiri zor bi bebek
acimavi Mdngny iyi de kadın direk ‘Ben hamile miyim’ dememiş. Şöyle şöyle oldu sizce ne kadar doğrudur demiş, kahin olmaya gerek yok yani, az çok bilgini söylersin tutarsa ne âlâ🤓
acimavi Lovemeselem bildiğim kadarıyla gebelik testi belli bir süre sonra geçersiz oluyor, dediğiniz gibi 10 dkdan sonra çıkan şeyin doğruyu yansıtacağını düşünmüyorum
Kutay_22 Lovemeselem içe boşalma oldu mu acaba, bu ay ben de böyle bi halt ettim de korkuyorum 😄 10 gün sonra test yapacagım. Allah sizin de gönlünüze göre versin
Lovemeselem Kutay_22 olmadi canim ama yumurtlama donemi oldugu icin korkuyorum zevk suyunda bile sperm var diyenler olmustu
Ozlemdolugan Lovemeselem geri çekilme yönteminde içeri boşalma durumu olmazsa kolay kolay hamile kalınmaz eşimle bizde baya bir süre öyle korunduk çünkü erkek kendine güvenirse sorun olcagını sanmıyorum ama siz yine ekstra bir de prezervatif kullanın