Kuzeyyy
Merhaba anneler 5aylık bir bebeğim var ve gece uykuya dalamiyo memede uyuyan bi bebek önceden emzirir yatrirdim gece 3e kadar kalkmazdi simdi yatriyorum biraz sonra tekrar uyaniyo emiyo uyuyo biraz sonra tekrar uyaniyo derin uykuya gecene kadar 3 4 defa uyaniyo siz böyle bisey yasadiniz mi ? Sizce neden oluyodur ne yapmalıyim ?
hellomom
Benim kızım öyleydi. Bir yatırırdım 6-7 saat uyurdu. 5,5 ayda düzensiLeşti. Her uyandığında emerek geri uyudu. O zamanlarda herşeyi alışkanlık haline getiriyorlar. Sürekli emzirerek uyuttuğunuz için her uyku uyanmasında emmek istiyor. Sonra biraz zorlamayla emmeyi bıraktırdım ama bu sefer sakinlesin diye elini tutmaya başladım. Bu sefer elimi tutarak uyumaya başladı. 3-4 gun sonra da elimi çektiğim an uyanmaya başladı😓sonra ondan da biraz zor da olsa kurtardım ama 7. Ay başında yine herşey bozuldu. Ama ben artık her uyandığında emzirmiyorum çünkü emzirirsem alışkanlık olur.uyuduktan 3-4 saat sonra emziriyorum en erken geceleri. Diğer zamanlar sadece pışpışlayıp emzik verip uyutuyorum. Tabii ilk başlarda 1 saat ağlama seansları oluyır çünkü kucak istiyor emmek istiyor vs.
Melikeceylin
Yanina uzaniom ole emziriyom bende geceleri bersber ole uyuya kaliyoz